Акција у Крушевцу - промоција платформе Мој посланик

Слика
Промо материјал
1 минут

 

У оквиру пројекта „Мој посланик” Едукативни центар – Крушевац организовао је прву у низу акција у свом граду усмерених на представљање ажуриране платформе која има за циљ унапређење комуникације грађана и изабраних представника у скупштини.

Крушевљани и Крушевљанке имали су прилику да кроз наочаре за виртуелну реалност посете платформу и упознају се са могућностима које пружа. Волонтери Едукативног центра – Крушевац поделили су флајере, а промо материјал постављен је и на прометним местима у граду. 

Слика
Акција у Крушевцу

Циљ акције је подстицање грађана да користе платформу, поставе питања и затраже реакцију народних посланика, у складу са њиховим надлежностима, како би се побољшала комуникација, али и подигао ниво одговорности посланика. 

И у наредном периоду биће организоване овакве и сличне акције у циљу промоције платформе и унапређења комуникације између грађана и народнох посланика. 

Пројекат Мој посланик спроводи организација Проактив из Ниша, а партнерска организација за Расински округ је Едукативни центар Крушевац

Повезано са