У Трстенику промовисана платформа Мој посланик

Слика
Акција у Трстенику
1 минут

 

Са циљем информисања грађана Трстеника о могућностима ажуриране платформе Мој посланик и значају унапређења њихове комуникације са изабраним посланицима, Едукативни центар – Крушевац спровео је акцију у овој општини. 

Још једна у низу планираних акција у Расинском округу омогућила је грађанима да посете платформу кроз ВР наочаре, за шта су највеће интересовање показали млади становници ове општине. Волонтери Едукативног центра – Крушевац поделили су лифлете, разговарали са пролазницима и представили им које могућности пружа платформа Мој посланик. 

Слика
Акција у Трстенику

Мој посланик је платформа која има за циљ да унапреди комуникацију грађана и изабраних народних посланика и да укаже на значај разумевања и доброг односа између њих. Грађани имају могућност да посланицима укажу на проблеме, поставе питања посредством платформе и да дају предлоге посланицима у вези са важним темама које се тичу њихове локалне заједнице.

 

Пројекат Мој посланик спроводи организација Проактив из Ниша, а партнерска организација за Расински округ је Едукативни центар Крушевац

Повезано са