Урбан Ин у Новом Пазару организовао ифтар са посланицима и новинарима

Слика
Iftar u Pazaru
1 минут

Партнерска организација на пројекту Мој посланик, Урбан Ин из Новог Пазара, организовала је ифтар са новинарима и народним посланицима из Рашког округа. 

Уз присуство двојице народних посланика, Муамера Бачевца и Ахмедина Шкријеља, десетак новинара и представника цивилног друштва, отворена су важна питања која се тичу рада народних посланика и комуникације са грађанима. На догађају су учествовали и представници организације Академска иницијатива ”Форум 10” 

Слика
Iftar u Novom Pazaru

”Од позваних народних посланика, није се одазвао само Един Ђерлек, који се није ни јавио, нити на било који начин образложио свој недолазак. Разговор је био отворен. Закључено је да посланици из Новог Пазара морају да међусобно комуницирају боље и интензивније, као и да дефинишу простор, проблеме, питања у вези са којима би требало да делују и наступају заједно и са усаглашеним ставовима. Народни посланици су изнели своје мишљење да, на жалост, у неком наредном периоду, неће имати много могућности да говоре у Скупштини јер очекују да седница скоро и неће бити све док то не буде требало владајућој коалицији” кажу организатори. 

Платформу Мој посланик воде организација Проактив из Ниша и партнери ТОЦ из Зајечара, Едукативни центар Крушевац и Урбан Ин из Новог Пазара. Циљ је да се активно на јачању комуникације између грађана и народних посланика и указује на улогу посланика, који су дужни да заступају интересе грађана. 

Повезано са